Dacia SPRING ELECTRIC

Dacia Spring electric finnes foreløpig ikke i en versjon tilpasset norsk klima og tas derfor ikke til Norge

EN TRENDY OG SPORTY BIL MED SUV UTSEENDE
Dacia’s første elektriske bil, Spring Electric bryter med mange av de «konvensjonelle» kodene for en elbil. Høy bakkeklaring (15 cm), brede hjulbuer og sporty taklister gir bilen både et spenstig og friskt preg. Spring Electric er en ekte bybil som også vil passe for alle som er interessert i å kjøre elektrisk.

Dimensjoner: 3,73 m lengde // 1,62 m bredde // 1,51 m høyde.
Fronten har smalende LED-lys med en horisontal linje som videreføres inn i grillens design. Ladeluken i front, som åpnes fra kupeen, har en 3D-effekt når den løfter seg opp for å gi plass til ladekontakten.

NYE DESIGNELEMENTER
Baklyktene er utstyrt med nye Y-formede lys og lanseringsversjonen kommer med en fargepakke der elementer av speilhusene, dørene, takstengene og grillen er i en frisk oransje farge.

FLEKSIHJUL
Spring Electric’s hjuldeksler ser ut som lettmetallfelger, takket være Flexwheel-teknologien. Felgene har perforerte metallplater for å montere stilige hjulfelter - en tøff og kostnadseffektiv løsning.

MASSE PLASS
I kupéen sitter 4 voksne komfortabelt. Framme er det 23,1 liter oppbevaringsplass og i baksetet er det god takhøyde og en kneradius på 100 mm. Bagasjerommet har den beste kapasiteten i sin kategori med hele 300 liter (ikke inkludert bagasjeplassen for reservehjulet).
Dersom baksetet legges ned, oppnår man hele 600 liter lastekapasitet.

MANGE FUNKSJONER
Standardfunksjoner inkluderer helelektrisk servostyring, sentrallåsing og elektriske vinduer foran og bak i tillegg til en 3,5 -tommers digital førerskjerm. Manuelt klimaanlegg, multimediasystem, justering av speil og et ekte reservehjul er tilgjengelig som tilleggsutstyr.

ENKEL MANØVRERING
Med en svingradius på bare 4,8 m, er Spring Electric svært lettmanøvrert.
Parkeringsassistent med tre sensorer på bakre støtfanger og et ryggekamera, er tilleggsutstyr sammen med Media Nav multimediasystemet. Den 7 -tommers store berøringsskjermen har navigasjon, DAB, Apple Carplay/ Android, Bluetooth og USB-inngang. Stemmegjenkjenning (via smarttelefon) kan aktiveres via en knapp på rattet.

ENKELT SOM BARE EN ELBIL KAN VÆRE
Dacia Spring Electric er økonomisk både å kjøpe og bruke (priser vil bli lansert senere).

WLTP-rekkevidden er på 225 km (295 km bysyklus). Den elektriske motoren er på 33 kW (tilsvarende 44 hk) og er koblet til et 26,8 kWh-batteri. Dacia Spring kan enkelt lades med en vanlig stikkontakt, på AC- eller DC-ladestasjoner.

Ladetid:

• 80% på under 60 min med 30 kW DC
• 100% på under 5 timer med 7,4 kW AC
• 100% på under 8:30 time med 3,7 kW AC
• 100% på under 14 timer med 2,3 kW stikkontakt

Les mer her: "Se hva lavpris-merket kommer med nå" - Tv2 Broom!

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Finn en av våre forhandlere eller bestill en uforpliktende prøvekjøring