Close Cookie Preference Manager
Informasjonskapsel innstillinger
Ved å trykke "Godta alle", samtykker du til bruk av informasjonskapsler for denne nettsiden. Disse blir brukt til å forbedre navigering, analysering av hvordan siden blir brukt og tilrettelagt markedsføring. Les mer
Nødvendige (Alltid aktive)
Informasjonskapsler som er nødvendige for nettsidens funksjonalitet.
Informasjonskapsler som hjelper oss med å få en oversikt over nettsidens ytelse, hvordan besøkende benytter nettsiden, og om det finnes underliggende tekniske problemer.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Merket Dacia

Det er ingen hemmelighet at våre lave priser tiltrekker seg mange kunder. Oppskriften for vår suksess er en del høyteknologi, en del gjenbruk og en hel del sunn fornuft.

Smart

Vi bestreber oss på å tilby våre kunder lavest mulige priser uten at kvaliteten går ned. For å oppnå dette går vi gjennom alle elementene i detalj og ser om vi kan gjøre det på en smartere måte.

Enkelt

Vi har lyttet til våre kunders behov og fjernet alt unødvendig. Det som gjenstår er et tilstrekkelig antall pålitelige modeller uten unødvendige tekniske funksjoner som koster ekstra.

Forhandler

Dacia selges gjennom Renault-forhandlere. Det er derfor ikke behov for investeringer i nye lokaler eller nye administrative nettverket.

Lokalprodusert

Hele 90% av alle våre underleverandører befinner seg i samme område som våre Dacia anlegg. Dette gir kortere logistikk- og transportkostnader, samt mulighet for bedre kvalitetskontroll.

Korte Avstander

Dacia produserer biler nær sine kunder. For Europa er det produksjon i Romania og for Afrika i Marokko. Transporten skjer via sentrallager og blir dermed kortere og billigere.

Nøye planlegging

Vårt motto er å løse eventuelle problemer før bilen er produsert. Deretter går vi gjennom alt enda en gang. Vi vet at vi kan stole på våre biler og på vår kvalitet. Derfor tilbyr vi våre kunder 5 års garanti eller 100 000 km.

Effektiv produksjon

Alle Dacia anleggene er høyteknologiske for å oppnå en optimal og effektiv produksjon. Ettersom vi så langt som mulig forsøker å ha de samme komponentene for de ulike modellene, kan vi produsere opp til 60 biler i timen.

Teknologisk utbytte

Vi har benyttet Renault sin kompetanse og deres velutprøvde produktutvikling. Vi er også ute etter å bruke de samme komponentene for ulike modeller; dørhåndtak, ratt og motorer er eksempler. På denne måten sparer vi penger på både utvikling og innkjøp.

Miljø

Dacia tar ansvar for miljøet, og produserer biler på miljøsertifiserte fabrikker, og hele 85% av bilen kan gjenvinnes for å redusere miljøpåvirkningen så mye som mulig.

Dacia og Renault

Dacia er i dag en del av Renault Groupe og er det nest største varemerket i gruppen. Dacia ble grunnlagt i 1966 og var da Romanias første bilprodusent.

Selskapet var fra starten eid av staten og lagde ulike Renault-modeller på lisens. I 1999, ble selskapet privatisert og Renault-konsernet kjøpte 51% av aksjene. I dag eier Renault hele 99,43% av Dacia.

Dacia har i dag en sentral rolle i Renault Groupe som et utviklingssenter for Sentral- og Øst-europa. Her skapes moderne, robuste og rimelige produkter for noen av verdens raskeste voksende markeder.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Finn en av våre forhandlere