Dacia - Fotograf tar bilde av landskap med Manifesto bak seg.

Konsept Manifesto

Essensielt kjøretøy med et robust og eco-smart design.

Med denne konseptbilen går vi lenger inn i naturen og skaper en enkel og tilgjengelig måte å nyte den friske luften på.

Oppdag morgendagens enkelhet

Manifesto er en superkompakt og helt åpen SUV, som gjør at passasjerene kan føle seg i ett med naturen. Denne lette, stillegående følgesvennen prioriterer smidighet fremfor hastighet. Med denne typen kjøretøy kan du enkelt levere forsyninger på fjellet eller utforske kupert terreng.

Dacia - Person setter opp camp med Manifesto i forgrunnen.

ENKEL OG KUL

Intelligente og smarte løsninger som møter dine behov.

ROBUST

Et robust design for alle typer terreng som kan ta deg med overalt.

ECO-SMART

Hos Dacia går miljøvern og effektivitet hånd i hånd.

VÅRE INNOVASJONER FOR I DAG OG MORGENDAGEN

Hva om du hadde et smartere, flerbruks festesystem som lar deg ta med alle favorittverktøyene dine?

Dacia - cockpit (viser YouClip)

YouClip

YouClip lar deg enkelt feste alt tilbehør til forskjellige steder i kjøretøyet ditt. Denne innovasjonen vil være tilgjengelig på vår neste generasjon Duster og senere på våre andre modeller.

Se galleriet

Elsker du å være ute i naturen?

Robust

Dacia - smartseter

SMARTSETER

Setetrekkene kan tas av og gjøres om til en sovepose i ett enkelt grep.

Dacia - Manifesto fra fugleperspektiv.

ET TAK MED FLERE MULIGHETER

Bruken av taket er ekstremt allsidig. Det er sammenleggbart og inkluderer justerbare takskinner, for å bære all slags bagasje. Dette er en videreutvikling av de fleksible takskinnene som allerede finnes på Sandero Stepway eller Jogger.

Dacia - Close-up av fronten til Manifesto med vinsj, lykt og fester.

ENKEL LASTTRANSPORT

I tillegg til å være lettere å laste, er konseptbilen utstyrt med en vinsj som hjelper deg med å administrere utstyret ditt og holde det på plass. Vi har også designet baksiden av konseptbilen med muligheten for å bli gjort om til et bord eller en arbeidsbenk.

ALLSLAGS TERRENG

Manifesto oppfyller alle utendørskriterier, med 4-hjulstrekk, høye bakkeklaring, store hjul og et karosseri som tåler selv det tøffeste terrenget.

Dacia - To personer på fjelltur med Manifesto kjørende etter.

LETT

Den ultrakompakte konseptbilen omfavner det minimalistiske designet og bidrar til å redusere energiforbruket, i tråd med fremgangen som er gjort i vår nåværende serie. Ved å inkludere bare de nødvendige teknologiene og drivlinjene i akkurat riktig størrelse, har vi klart å holde bilene våre lette.

LUFTLØSE DEKK

Med Manifesto utforsker vi luftløse dekk som passer for alle veidekker og forhold, noe som gjør punkteringer til fortid.

Dacia - Manifesto (viser logo på bilen)

BÆREKRAFTIG

Vi jobber for tiden med å gjøre interiøret vårt – inkludert gulvmatter og setetrekk – mer holdbart og enklere å rengjøre. Disse forbedringene vil være i våre biler allerede neste år.

Dacia - cockpit (viser YouClip)

ECO-SMART

Hos Dacia er vårt oppdrag å utvikle flere miljøsmarte modeller gjennom økonomisk og ansvarlig design. For å utforske verden uten å etterlate spor, har Manifesto et bemerkelsesverdig lite karbonavtrykk. Den økonomiske og lette konseptbilen introduserer også geniale innovasjoner som Starkle® og det luftløse dekket.

STARKLE®

Kjøretøyene våre er allerede laget av resirkulert plast. Med Starkle® øker vi andelen resirkulert plast i både skjulte og synlige deler av bilen, inkludert eksteriøret. Starkle® er et komposittmateriale som kan inneholde 20 % resirkulert plast uten å ofre holdbarhet, sikkerhet eller estetikk. Denne innovasjonen vil bli lansert på markedet med den nye generasjonen Duster.

ENKEL
og Kul

TA MED DIN EGEN ENHET

Dacia - Manifesto sitt dashbord med fokus på muligheten for å ta med egen Enhet (tlf/tablett).

Med "Bring Your Own Device" eliminerer vi behovet for komplisert og kostbar teknologi. Si farvel til den innebygde skjermen. Du kan enkelt koble til din egen smarttelefon for tilgang til din digitale verden, apper og innstillinger.

Dacia - close-up av hekken til Manifesto og utstyr bak den.

Tenk deg at du er midt i ingensteds, utforsker naturen og du trenger et batteri for å lade enhetene dine.
Nå kan du det, med vår avtakbare batterilader!

Dacia - Close-up av Manifesto sin frontlykt.

Ingen flere dører, ingen flere vinduer, ingen frontrute. Ingen grense mellom deg og naturen. Det nedstrippede designet tilbyr et avtakbart lys for å lyse opp veien, eller ta med lyset ut i skog og mark.